View Single Post
Vechi 03.09.2013, 22:22:07
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Citeva lovituri de nunceag peste mecla, uter si sale, si apoi lasata peste noapte intr-un tarc cu caini. Garantat ca devine brusc lucida si iubitoare de semeni a doua zi dimineata. Desigur, daca o mai apuca. Nu ca ar fi o mare paguba de o idioata criminala din culpa.
Uite, de asta iubesc eu justitia medievala: pentru ca erau pedepse infamante, publice si cumva personalizate pe vina si vinovat. Era o justitie VIE. Si ma refer la tot evul mediu, nu doar la partea ortodoxa sau catolica, sau protestanta, sau in genere euro-crestina de atunci. Nu. Era o intelegere mai naturala a relatiei sacre dintre Facator, fiinta muritoare si Dreptate. Nu ca in justitia burgheza de acum, rece, clonata, idioata si profund ipocrita si manipulativa politic.
Dumnezeu sa il odihneasca in Rai pe bietul puiut ucis de haite!
P. S. Nu imi sariti in cap, va rog. Cineva care zice de moartea, si ce moarte! a unui copil "asta a fost", merita exact ce am zis eu.
Cred ca asta ar merita, sa fie inchisa intr-un tarc cu caini fiorosi, sa simta si ea ce a simtit acel copil, altfel nu va invata in veci nimic! Justitia este asa cum spuneti!
Reply With Quote