View Single Post
Vechi 04.09.2013, 00:10:06
andreea188 andreea188 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.09.2013
Implicit

nu stiu ce aveti impotriva acestor oameni?ati cunoscut personal vreun membru al acestei organizatii?e usor a arunca cu noroi fara a avea nici un argument!daca vreti sa-i cunoasteti intr-adevar intrati pe site-ul lor oficial sau mergeti la programele lor!cati martori ai lui Iehova ati auzit vorbind in mod nerespectuos la adresa vreunui cult sau religie?daca ati cunoscut vreunul in acest sens sa-mi faceti sa mi-l aratati si mie!eu ,de cand am contact cu ei nu am cunoscut nici o persoana in acest sens!in loc sa adresati cuvinte jignitoare la adresa lor mai bine ati incerca sa va apropiati de Dumnezeu asa cum vrea EL ,ca noi,oamenii, sa o facem(Iacov 4:8).in acest fel,deschizandu-va inima catre EL,rugandu-L in mod staruitor si sincer,ati avea ocazia sa cunoasteti adevarul(Ioan 17:17) si adevarul va va elibera(Ioan 8:32).si,dupa parerea voastra de unde-L putem cunoaste cel mai bine pe Dumnezeu?oare nu cumva din Biblie,care este Cuvantul Sau?si daca toata Scriptura este inspirata de Dumnezeu(2Timotei 3:16) nu credeti de cuviinta ca ar trebui sa Il lasam pe Dumnezeu sa lucreze in noi(Evrei 4:12).asa ca sfatul meu personal este sa incercati sa intelegeti mesajul Bibliei si atunci veti vedea ca Dumnezeu vrea ca orice fel de oameni sa fie salvati(1Timotei 2:4) si sa ajunga la cunostinta adevarului.
Reply With Quote