Buna ziua,am si eu o parere despre acesta problema a cainilor maidanezi, logic normal si firesc intr-un oras civilizat nu au ce cauta animale salbatice,adunate in haite pe strazi,sunt greu de tinut in frau cainii cu stapin in lesa! dar astia salbaticiti adunati si hraniti pe linga blocuri care au ajuns sa ne vaneze copii.
Concluzie TREBUIE EUTANASIATI TOTI CAINII VAGABONZI!!! iar cei care sunt prinsi hranind cainii vagaboni amendati cu amenzi usturatoare ex: 50-100 milioane.
Iar un mesaj pt. iubitorii de caini vagaboni,decit sa cheltuim zeci de milioane de euro anual prin diferite organizatii si ONG-uri care nu fac nimic si doar iau banii,nu mai bine folosim banii pt.copii si batrini in spitale???? ce parere aveti??? sa salvam animale salbatice sau mai bine copii nostri??? Mie personal mi se pare usoara alegerea dumneavoastra cum vi se pare? ce vi se pare mai important viata unor caini vagabonzi sau viata propriilor copii???
Dar cum noi traim in Romania toata acesta panarama si scandal se va termina fara sa se intimple nimic si la urmatorul copil sau batrin omorit de catelusii vagabozi se va starni din nou!
Si o alta problema mare este ca acesti catelusi dragalasi vagabonzi sau maidanezi apartin ONG-urilor si asociatiilor de protectie a animalelelor care incaseaza zilnic bani sa rezolve problema si este o problema nationala nu numai a Bucurestiului a tuturor oraselor din tara si singura solutie pt. protejarea copiilor nostri este EUTANASIEREA GENERALA A CAINILOR VAGABONZI!!!
|