View Single Post
Vechi 05.09.2013, 01:11:30
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Da, eu asta am inteles, si asta intelege oricine.

Din moment ce mi-ati pus acele intrebari, reiese implicit ca d-voastra ati facut acele lucruri si indirect va laudati cu ele.

Desi, daca stau bine sa ma gandesc,mai bine nu le faceati.

Nu inteleg ce va intereseaza soarta Romaniei din moment ce nu mai sunteti in tara. E usor sa dai sfaturi din afara, cand traiesti in civilizatie, fara caini si ii judeci pe cei care suporta toate cele. Asa cum d-voastra va dati seama cu cine stati de vorba si eu mi-am dat seama cu cine stau de vorba.

Ar fi culmea sa ne laudam cu faptele de milostenie, multe sau putine cand e evident ca atunci cand faci milostenie nu trebuie sa se stie.

Daca d-voastra ati dedus ca sunt ipocrita si vicleana din ce am scris, nu ma supar, va respect parerea, si eu cred si v-o spun franc, cred ca valorizati mai mult animalele decat oamenii, dupa cum am scris in alt mesaj, nu aveti mila crestina pentru batrani si pentru acel copil mort, luati apararea cainilor. Si numai din ce ati scris am dedus asta. Sa ma insel oare sau ce ziceti?
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine,nu te cunosc nu ma cunosti,nu am socializat nici macar pe MP cum am facut cu alti useri.
Iti sugerez sa te feresti de concluzii pripite in viata.

Cat despre neobrazarea gratuita de a-mi cere socoteala pt ce ma mai intereseaza tara mea de origine si familia ramasa acolo,imi pare o badaranie menita sa-mi dea cu pumnu' in gura doar pt ca nu simpatizez cu ideile tale simpliste despre lume si viata in general.

Nu te grabi sa-mi raspunzi,pot trai astazi dar si maine fara replyul tau ,promit !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote