View Single Post
Vechi 05.09.2013, 23:03:24
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine,nu te cunosc nu ma cunosti,nu am socializat nici macar pe MP cum am facut cu alti useri.
Iti sugerez sa te feresti de concluzii pripite in viata.

Cat despre neobrazarea gratuita de a-mi cere socoteala pt ce ma mai intereseaza tara mea de origine si familia ramasa acolo,imi pare o badaranie menita sa-mi dea cu pumnu' in gura doar pt ca nu simpatizez cu ideile tale simpliste despre lume si viata in general.

Nu te grabi sa-mi raspunzi,pot trai astazi dar si maine fara replyul tau ,promit !

Doamna, tin sa va amintesc ca d-voastra ati inceput sa ma atacati din senin, eu pana atunci nu v-am adresat nici un cuvant, si nu invers.

Pe langa faptul ca mi-ati adresat apelative jignitoare, acum ma luati si la per tu.

D-voastra ati tras concluzii pripite fara sa ma cunoasteti si apoi culmea, tot d-voastra ma sfatuiti sa nu trag concluzii pripite!

Daca am idei simpliste, ma scuzati ca noi romanii din tara suntem mai tarani de pe la sat si nu ne ridicam la nivelul d-voastra elevat.

Badaranie mi se pare tot ce ati scris de la un capat la altul, insusi faptul ca ma tutuiti si mai ales ultima fraza pe care ati scris-o.

Adevarul doare. Nu o sa va mai scriu ca vad ca nu puteti suporta realitatea si faceti ca trenul cand va spune cineva verde in fata tot ce gandeste.

Eu nu vad in general rostul ca un strain sa faca pe desteptul cu privire la ce se mai intampla in Romania atata timp cat nu mai e aici. Lasati ca noi avem durerile noastre, nu mai trebuie sa faceti d-voastra si pe superioara!

Last edited by aubergine; 05.09.2013 at 23:07:01.
Reply With Quote