Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-bai frate hai sa nu ne mai facem dobitoci sau mai stiu eu cum ca nu e frumos si crestineste,tu esti profesor si crestin si..nu e bine sa tot injuri sau sa-i faci cum iti vine la gura pe unul sau altul..
-pe de alta parte se poate zice ca din cauza ca mi-a alinat suferinta ,durerile este bine,m-a ajutat si psihic, dar in acelasi timp repet ea poate sa fie atee,si chiar satanista si sa ma inflenteze psihic si sufleteste in rau -cel putin cat sunt in legatura cu ea,dupa aceea nu
-am fost la o doctorita sa-mi fac o spirometrie si i-am zis ca am spondilita anchilozanta care e o boala autoimuna si ea a inceput sa-mi zica ca din cauza mea e boala,a dezechilibrelor energetice deci vroia sa-mi umple capul cu bazaconii newageiste si i-am zis d-na doctor doar ortodoxia e calea cea buna restul sunt baliverne
-dar daca era o persoana care nu citise mult o putea influenta cu gandirea ei deformata
-si nu ai raspuns :cum ramane cu cei care fac avorturi?
|
Ai dreptate, unii frati crestini, mari crestini, fac un hobby in a injura semenii, ai alunga si spun ca asa alina ei suferintele oamenilor si pozeaza in mari iubitori de oameni. Insa cu toata marea lor credinta nu au invatat ca trebuie sa iubeasca si pe cel ce ii este dusman. Nu a invatat si nici nu vrea sa invete.
Iar atitudinea necrestina de-a dreptul, de a induce oamenilor sa se fereasca de anumiti oameni pe forum ca stim noi chipurile cine sunt este iarasi o manipulare subtila,de a impune vointa noastra subtil, celorlalti. Foarte urat si foarte necrestineste sa apelezi la o asa marsavie doar din dorinta de a distruge un om pentru ca este prea incomod pentru tine si nu vrea sa iti cante osanele.
Cu ceea ce ai povestit, multe cunostiinte de-ale mele au patit astfel de lucruri. Impactul intre pacient si un medic necrestin este simtit mult mai mult aici in Apus, unde medicii sunt din diverse culturi si religii: indieni, musulmani si chiar atei.
Aici sunt medici care te trimit la yoga de pilda, pentru ca ei considera ca este benefic pentru organism posturile din yoga.