caz real: un barbat cu un pachet se da drept curier care la "recomandarea" administratorului blocului trebuie sa lase pachetul la cineva din bloc - de obicei acest individ merge la femeie batrane. Respectivul avea inclusiv nr de telefon al administratorului si ca sa fie credibil il suna apoi inchidea repede prefacandu-se ca defapt nu ii raspunde nimeni. Suma ceruta este de cateva sute de lei, asa ca femeile pun mana de la mana ca sa plateasca omului pachetul . Administratorul NU era implicat dar este curios de unde o fi facut rost de nr lui de telefon, ceea ce este sigur e ca acesti oameni stiu zona, stiu si pe cei care locuiesc inclusiv orele la care sunt acasa si merg la tina fixa: batranii.
O sperietura am tras Craciunul trecut cand am deschis usa unor copii care colindau frumos ...erau tigani care fortau apoi usa sa intre in casa cand noi ne chinuiam sa o inchidem . Si s-au inregistrat cateva astfel de "evenimente" cu rromi la mine in zona , care bat din usa in usa sau cer sa le dai apa.... Oameni buni NU le deschideti chiar daca mor de sete
Am auzit de la apropiati ca au patit ceea ce ai spus tu farsa cu accidentul, dar nu au fost pagubiti. Dumnezeu sa ne pazeasca!
Last edited by Jamaica; 06.09.2013 at 19:16:22.
|