Pt doamna/domnisoara Tomita.Cand a intrat zambea,se considera nevinovata.Cand a iesit,dupa ce a auzit acuzatiile procurorilor,nu mai zambea.Daca era mai bine sa planga?Nu,era mai bine sa fie corecta dar si ea,ca multi altii,pt un ban castigat usor a preferat calea mai usoara cu consecintele care se vad.Eu mi-am spus parerea:eutanasiere generala pt toti cainii care nu sunt adoptati.Nu exista nici o logica sa fie lasati iar pe strazi si nici o siguranta ca nu ar reactiona violent,au un comportament imprevizibil.Eu nu as mai fi lasat nici macar posibilitatea adoptiei,a fost suficient timp pt asta.
In calitate de proprietar de caine va rog,daca chiar ii iubiti,sa-i luati acasa si sa nu-i aruncati iar pe strada unde mor de foame si de boli.Nu stiu ce este mai sadic:sa-i eutanasiezi sau sa-i lasi sa moara lent,ucisi de boli,oameni masini sau de alti caini.Cine vrea sa-i salveze sa-i acasa si sa-i ingrijeasca cum facem si noi cei care avem caini.Altfel este o uriasa ipocrizie si eu personal niciodata nu voi salva un caine in detrimentul unui om,sau orice alt animal.Cine chiar ii iubeste atunci sa-si asume grija pt ei,nu doar din vorbe,nu aruncandu-i iar pe strada.Si nu statul din banii nostrii de taxe trebuie sa plateasca pt asta ci fiecare din banii lui,asa este normal altfel este ,,mila de imprumut".Dati-le o sansa luandu-i in casa si viata dvs sau lasati-ne sa ne aparam copii indiferent ce trebuie sa facem pt asta.
Pt mine,la referendumul ce se va organiza,exista o singura varianta:eutanasierea pt toti canii fara stapan,fara exceptie si intr-un termen cat mai scurt.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 07.09.2013 at 20:50:04.
|