Citat:
În prealabil postat de mirelat
:) Draga Hartford, nu mai fii suparata, sa stii ca topicul tau cu "cardurile" nu a fost cancelat, este la sectiunea Generalitati si tocmai ne-am dat cativa cu parerea acolo. Ai dreptate ca multi se feresc aici sa arate simboluri religioase (ai vazut cat de putini poarta cruciulite la gat?) dar incearca sa vezi partea plina a paharului si anume bucuria din inimile tuturor in aceste zile de sarbatoare.
PS: Daca vrei, iti trimit eu o cutie cu felicitari (nescrise) cu Nasterea Domnului... daca le pun maine la posta ajung luni la H. si poti sa te trimiti la timp pentru Craciun.
|
In primul rind imi cer scuse ca nu am cautat suficient sa gasesc la Generalitati eu intru mai rar pe forumul asta.
Nu stiu ce bucurie vezi tu la ei in suflet cind ei fac pomul imediat dupa ThanksGiving,alearga dupa mincare si cadouri iar la biserica nici vorba.
Am apreciat gestul colegii mele dar nu pot sa suport cind cineva isi bate joc de religie, de icoane, de Maica Domnlui(babtistii) si atunci ma rog in gidul meu asta nu cred ca judec sau ca sint mindra.
Zice-ti voi ce vreti.
Ortodoxia trebuie aparata cu sabia mina, zicea cineva.
Mulumesc Mirela de bunavointa ta dar am trimis deja felicitarile am gasit la un magazin grecesc.