Citat:
În prealabil postat de sophia
1. Am facut corectura in titlu. Nu stiu de ce, dar am avut impresia ca exista si acel termen ( a escala) in acest context.
2. Nu vad ce legatura are aici modul de alimentatie a oamenilor. Tot vad exemplul acesta cat se poate de prost.
Sunt pur si simplu doua feluri de animale. Unele se cresc special pentru hrana, altele pentru alte scopuri.
Tot ne pierdem in exemple aiurea.
Si daca si mesajul asta vi se pare de criticat si incoerent, atunci nu intelegeti chiar nimic.
Am rugat sa ne rugam. E chiar atat de rau?
Am spus clar ca se intampla zilele astea mai multe lucruri care ar trebui sa ne dea de gandit.
|
Nu are nimic a face ceea ce mananci cu iubirea vizavi de animalele pe care nu le poti manca sau nu ai fost obisnuit cultural sa le mananci.
Cei care nu iubesc animalele de companie au astfel de discursuri pt a reduce la tacere pe care iubesc cainii si pisicile(sa zicem) dar mananca carne de pui,vitel sau porc.
Totusi sunt si multi vegetarieni in lume,dar tot neiubitorii de animale de companie spun cu dezgust:"ei,niste dezaxati".
Nu este bine nicicum Sophia.
Multi spun ca iubesc mai mult oamenii decat animalele dar daca le-ai sta prin preajma sa vezi cum ii trateaza pe altii te-ai irita si intrista totodata.
Cred ca se iubesc numai pe ei insasi,altfel cu atatia iubitori de oameni printre noi nu stiu cum de mai exista avorturi,copii si batrani abandonati sau muritori de foame.
Vorbe,vorbe si multa ipocrizie care curge in valuri,valuri.