Spune-ti da eutanasiei!
-si daca nu se intamppla acest incident,accident,moarte ...a acestui copil oricum in ultimii 7 ani au murit mai multi oameni,au fost muscati zeci de mii,frica de cainii maidanezi au sute de mii de oameni..se cheltuie bani pe asistenta medicala acordata celor muscati,se cheltuie bani pe sterilizarea cainilor,pe intretinerea lor ...asa ca trebuiau de mult eutanasiati cainii si atunci nu mai mureau oamenii din cauza cainilor,nu mai erau muscati zeci de mii,nu se mai cheltuiau bani pe ingrijirea celor muscati....... banii alocati pt caini se pot dona spitalelor,orfelinatelor,caselor debatrani,saracilor
-decat sa aveti o potae acasa sau alt animal sau mai multe (mai ales la bloc) si sa cheltuiti nu stiu cati bani pe eceste animale mai bine ati da banii respectivi oamenilor care au nevoie:saraci,bolnavi...
-sunt copii care cauta in gunoaie si noi dam bani pe potai,pt caini,e normal? le luati nu stiu ce mancare,ii spalati,unii dobitoci (ca nu am cum sa le zic altfel) se duc cu cainii la coafura -sau ceva de genu...cand repet sunt saraci,orfani,bolnavi,copii care cauta in gunoaie...e normal?
-eu eram pt eutanasierea cainilor de acum 7 ani de cand a fost omorat japonezul acela,daca omorau toti cainii nu mai murea nimeni din cauza lor
-normal ca se intampla accidente din diverse motive dar de ce sa nu eliminam niste cauze daca putem,trebuie sa mai moara niste copii sau oamenii din cauza cainilor de pe strazi? e mai rau decat in paduri,eu merg prin paduri am fost in ultimii 30 de ani si singur,si cu altii ,si pe munti si iarna :nu am avut probleme deloc nu nici un fel de animal (de fapt tot cu cainii am avut probleme,bine ca erau caini care pazeau oile-asta inteleg sa latre la mine ca sa-si apere teritoriu lor,dar eram in padure totusi nu pe strada intre blocuri... ),si pe strada oamenii sunt omorati de potai si mai stam pe ganduri daca sa-i omoram sau nu?
Last edited by antiecumenism; 09.09.2013 at 00:12:54.
|