View Single Post
Vechi 09.09.2013, 22:18:53
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
nu, intre 12 si 16 ani aproximez, iar faza tare e ca se auzeau colinde cantate de 2,3 persoane dar erau ceva mai multi in scara blocului :)) oops. oricum vina e a noastra ca noi am deschis!
Aha, acum e mai clara treaba. Nu stiu daca vroiau neaparat sa faca rau, dar bani sigur vroiau. Eu am observat ca, atunci cand vine vorba de tigani, ii pun pe aia mici sa faca treaba, aia mari pandesc prin apropriere, ca nu cumva sa ii faci ceva lu ala micu'. Imi e greu sa dau vina pe copii si tineri, caci asa au fost educati.

Eram prin generala, calsa a8a. Si am mers intr-un cartier, la bunica unei colege. Cartierul fiind mai nou si mai la periferia orasului. (Brasov) Si cum mergeam noi pe drum, sa mergem inapoi la casa bunicii, erai niste tiganusi in caruta. Erau adolescenti+pici. Si ala mic a venit si a inceput sa dea in noi, iar aia mari stateau in caruta si se hlizeau. Apoi, nu era greu sa ii dau doua genti in cap aluia mic, dar ce faceam cu baietii mai mari? Nu a fost ceva f.grav, dar nici placut nu a fost.
Reply With Quote