Citat:
În prealabil postat de antoniap
|
Pe asta era sa o patesc pe Dealul Negru; singurul lucru care m-a mirat a fost cum credeau ca o opreasca o femeie pentru "pana" unor barbati? Adica cu ce ii salvam eu? Am ras 2 km.
Altele:
-
un ou gasit pe parbriz, spart; nu stropi cu lichid de spalare- coaguleaza proteinele din albus si va trebui sa cobori sa cureti, timp in care esti vulnerabil (tu, geanta, borseta, portbagajul etc):
-
pana de cauciuc suspecta: pe asta o stiam de pe net si mi-a prins bine; cand mi-am gasit masina in pana- m-am mirat; dar nici nu apucasem sa o deschid ca a aparut un binevoitor, care in doi timpi si trei miscari era deja jumate in portbagaj; i-am multumit si am refuzat implicarea lui, m-am suit in masina, m-am incuiat si am chemat ajutorul; pana la sosirea lui a mai trecut de cateva ori pe acolo "binevoitorul", sperand ca m-am razgandit; scopul nu este obtirea unor bani ca recunostinata pentru ajutor, ci crearea unei diversiuni, in care soferul este zapacit, neatent si poate fi furat usor de un complice, de multe ori copil, care trece neobservat. Epilog: cand am povestit la serviciu despre asta- am aflat si confirmarea- o persoana cunoscuta si-a facut singura pana, dar cand a plecat a constatat ca nu mai avea borseta.