View Single Post
Vechi 10.09.2013, 23:04:35
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Am urmarit si eu putin la TV protestul "iubitorilor de animale". Nu imi venea sa cred ce puteau sa spuna acesti oameni. In opinia lor cainii trebuie sterilizati si lasati liberi pe strada. Spuneau ca nu pot fi adoptati pentru ca un caine ce a crescut in strada nu se va obisnui sa traiasca in casa. Nu pot sa spun ca au pus pe picior de egalitate cainele cu omul ci cainele a fost clar deasupra omului. Nu am rezistat sa ma mai uit, nu pot sa inteleg cum poti sa iubesti un caine si sa nu iti pese de om. Treci peste atatea cazuri de oameni muscati, atacati, pestre drama recenta a familiei care si-a pierdut copilul...cum se poate asa ceva?

Nu s-a vorbit de bolile pe care le transmit acesti caini, de cat de periculoase sunt fecalele acestora pe care nimeni nu le strange. Atatia parinti stau internati in spital cu copiii din cauza ca parcurile si locurile de joaca sunt pline de mizerie de caine. Suferinta lor oare nu merita luata in seama?
Aici, la acest mars si-au aratat adevarata fata hada de oameni care urasc alti oameni!

Vor sa ii lase in strada, dupa tot ce s-a intamplat pt ca inconstient sunt setosi de sange prin intermediul acelor caini!

Daca cainele nu se poate obisnui, in opinia lor sa traiasca in casa atunci e clar ca singura solutie este eutanasierea, singura si unica!

Pai ce am tot incercat noi sa explicam zilele astea pe forum! Exact ce spuneam unii din noi pe forum, ca pentru acesti iubitori de caini cainele e cu mult mai presus decat omul, nici macar la egalitate cu acesta, ce am spus noi au exprimat si acestia in timpul marsului, stiam aceste lucruri, inca dinainte de acest mars, si orice om cu bun simt o stie!

Eu deja m-am saturat pana peste cap, mi-e lehamite, din partea mea ce sa zic, abandonez discutia, daca bucurestenii nu se trezesc sa omoare acesti caini pana nu e prea tarziu, n-au decat sa nu se mai planga apoi pentru ca isi merita soarta cu varf si indesat, o sa ajunga sa intre peste ei cainii in casa si sa ii manance de vii, 60000 in ritmul in care se inmultesc nici nu vreau sa ma gandesc, eu una oricum nu o sa mai calc pe acolo, isi merita soarta ce mai , daca nu se trezesc!
Reply With Quote