Subiect: Sanatate
View Single Post
Vechi 11.09.2013, 03:57:55
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Acum se lamureste de ce albinele sunt in declin de ani buni? Cei care au creat virusuri si acum se "ocupa" si de fiinte nevinovate si utile precum insectele meligene, ar trebui ucisi cu familiile lor revoltator de bogate, rasfatate si parazitare cu tot (se stiu ei care sunt, tot niste lepadaturi din "lumea libera").
Dar de, masele nu stiu decit sa fie slugi.
Ca sa parafrazez ce zicea Decebal pe alt topic, ne pricepem sa ne rugam pentru "conducatorii oraselor si satelor", care, cea mai mare parte, sunt masoni, deci inchinatori la Ala de Jos! Se pare ca la oile umane logica e in coma rau: oameni care se inchina, zic ei, cel putin, la Adevaratul Dumnezeu, se roaga pentru javre care adora excrementul de mare arhitect al gheenei... Pentru vrajmasii personali e chiar porunca de neclintit sa te rogi...insa pentru dusmanii lui Dumnezeu, anume societarii-secreti si sefii lor demoni, evident ca e deopotriva absurd si interzis.
11. Spune-le: Precum este adevărat că Eu sunt viu, tot așa este de adevărat că Eu nu voiesc moartea. păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa și să fie viu. Întoarceți-vă, întoarceți-vă de la căile voastre cele rele!(Iez33,11a)

Aici intră deopotrivă cei care au călcat de la o poruncă până la toate.
Crezi oare că Dumnezeu nu iubește pe oricine? Dacă da, atunci eu de ce sunt eu împotrivă?
Reply With Quote