View Single Post
Vechi 11.09.2013, 20:33:13
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Hai Ekaterina te rog... Mai da-ne pace cu trollurile din mass media!
Eu una si altii din cercul meu nu ar face asa ceva !
Multi empatizeaza cu durerea lor.
Ca au fost cateva cazuri de violenta la adresa lor ,asta nu ne face pe toti iubitorii de animale totuna ! Clar !
Da mai Yasmina, nici cei ce chinuiesc animalele nu sunt reprezentativi pentru cei ce nu doresc caini in strada, numiti de cei buni si iubitori: uratori de animale. Sa ameninti o mama care si-a pierdut copilul si care trece printr-o drama cumplita crezand ca in felul asta iti arati dragostea pentru caini, este cel mai infect lucru pe care l-am intalnit.

Am vazut multe atitudini nepotrivite, nebunesti chiar, din partea celor care sustineau ca apara viata animalelor, incat ii consider periculosi. Cei mai multi sustin cu nonsalanta ca vor adopta caini si ii vor lasa iar pe strada, ca acolo este locul lor. Au spus asta chiar la protest in fata camerelor de filmat. Cum sa te intelegi cu asemenea oameni? Cum sa le explici ca ai si tu dreptul sa traiesti intr-o tara fara caini pe strada? Cum sa ii faci sa inteleaga ca daca iubesc cainii trebuie sa ii ingrijeasca in propria casa, nu la coltul blocului?
Reply With Quote