Doamna nu stiu ce suferinte aveti in legatura cu copii,sincer nu este treaba mea,nici nu am comentat asta,nici nu mi-as fi permis,nu intru in detalii personale din viata unor oameni.Este ceea ce intelegeti dvs.Si da,avem tot dreptul sa vorbim pt copii nostri si dvs nu aveti nici un drept sa vorbiti despre ei cat timp ii puneti la egalitate cu un caine.Si da,conteaza mai mult copii nostrii decat toate parerile despre caini sau decat toti cainii chiar daca pt siguranta lor,in lipsa de orice alta solutie,ar trebui sa-i eutanasiem pe toti cainii din tara asta.Si este problema dvs sa nu va convina din motive personale si este treaba noastra sa ne aparam copii,cu orice pret,nu maidanezii.Va invit sa adoptati maidanezi si sa-i tineti in casa.In caz contrar sa nu ne spuneti despre ,,copii vostrii"si cum sa ii aparam.Nu aveti nici un drept moral,nici unul.Cand veti fi in situatia noastra puteti vorbi,altfel nu este corect sa ne dati sfaturi intr-o situatia care,practic,pe dvs nu va afecteazs cu nimic.Pe noi da si daca trebuie sa-mi apar copii si nici o autoritate nu ma ajuta va extermin toti cainii maidanezi care imi ies in cale fara mila pt ca nu imi risc familia pt ei.Luati-i acasa daca vreti sa-i aparati.Sau investiti bani sau faceti ceva concret.Doar cu vorbe nu salvati cainii si nici noi nu ne aparam copii.
Nimeni de aici doamna nu a iesit sa masacreze caini pe strada.Nu-i mai vrem pe strazi,nu avem nici o problema sa fie adoptati sau tinuti in adaposturi,sau eutanasiati sau ce vreti.Dar nu pe strazi.Si nu sa ne puna pe noi in pericol sau pe copii nostrii.Si daca nimeni nu face nimic atunci trebuie sa ne aparam singuri,si pe copii nostrii.Nu are nimeni nimic cu dvs doamna si eu personal va rog,cu toata politetea de care sunt capabil,sa ne intelegeti disperarea de parinti.Cum pe dvs va sperie soarta patrupedelor si pe noi ne sperie ideea sa ne vedem copii intr-un sicriu sau mutilati.Va rog sa intelegeti ca dorim exterminarea lor ca ultima metoda dar sub nici o forma nu vom mai accepta situatia de pana acum,cu ei pe strazi.Daca va fi asa in continuare atunci ne vom apara singuri,daca nu intereseaza pe nimeni.Toti care iubiti cainii faceti ceva concret sau lasati-ne in pace cu lectii de iubire pt rasa canina.Eu am si caine si familie si de aceea vorbesc,nu din auzite.Stiu si ce inseamna si grija pt caini si dragostea pt copii,de aceea incerc sa spun ceva,pt ca stiu ambele laturi ale problemei.In fine dvs spuneti ce credeti si noi vom face ce trebuie si Dumnezeu cu judecata fiecaruia.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 11.09.2013 at 23:39:18.
|