Citat:
În prealabil postat de secuiu_eugen
Eu unul cred ca problema aceasta este cauzata de faptul ca Romania nu mai are indrumator spiritual. Dumnezeu nu mai este de foarte mult timp pe meleagurilea astea si biserica s-a transformat intr-o institutie care fura de la oamenii needucati oferind in schimb mantuirea pe tava. Gandhi spunea: Imi place Hristos al vostru dar nu imi plac credinciosii vostri.
Unde este biserica acuma sa indrume oamenii spre mila spre iertare dar si spre gasirea unor solutii pasnice. De ce nu va intrebati voi preoti: Ce ar face Isus?
De ani de zile nu am mai deschis usa la preoti ce vin sa ceara bani ptr ei. Spun ptr ei deoarece mantuirea se afla in sufletul meu in relatia mea cu Dumnezeu. Locul in rai il castig prin viata pe care incerc sa o duc nu prin donatii la biserica sau la mai stiu eu ce culte religioase.
Unde este parearea bisericii in acest timp? Daca cei ce tin fraiele crestinatatii nu ies in fata sa ne indemne catre mila catre omenie eu unul o sa imi pierd orice incredere in biserica ca mijlocitor intre noi si Dumnezeu.
Repet Ce ar face Isus in situatie de fata ?
|
Numai un neoprotestant mai lipsea pe topicul asta, sa inceapa sa vorbesca despre BO la topicul despre caini.