View Single Post
Vechi 13.09.2013, 11:14:15
melaniest melaniest is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.09.2013
Implicit Nu e bine...

Daca am ajuns sa ne dam cu parerea despre Maica Domnului, inseamna ca parerea noastra chiar e ceva fantastic de fantastic. Cand colo, ca sa fac o gluma, tot atata incredere am in mintea mea proprie cam cat in ce spune Ponta la TV. :))) Nici chiar asa.
Pentru a intelege lucruri inalte ce tin de dogme/adevaruri de credinta, e mult mai simplu sa preiei pur si simplu invatatura Bisericii, a Sfintilor, si sa nu te pui pe tine cum mintea ta slaba si imbolnavita de pacate deasupra celor confirmate de ei. Asta daca te cunosti intr-adevar pe tine insuti si iti stii neputinta. Neoprotestantii isi dau cu parerea ca altceva ce sa faca, sa citeasca si sa isi dea fiecare cu parerea. Preoti n-au, calugari n-au, asceza n-au , Taine n-au , Sfinti n-au, si atunci ce sa faca, e cumva de inteles, isi dau cu parerea, despre Maica Domnului si asa mai departe. Noi ar trebui sa avem ceva mai bun de facut decat asta, ca altfel cadem si noi la fel, Doamne fereste... Sa ne rugam impreuna in Biserica pentru izbavirea noastra de toata inselarea si de toata parerea de sine. Si daca e cineva protestant drag noua, atunci sa ne rugam la rugaciunea personala si pentru acela, cu lacrimi si cu iubire si cu credinta, si veti vedea ca Domnul se va indura si de el sau ea pentru rugaciunile Maicii Sale de Dumnezeu Nascatoare si Pururea Fecioara Maria, Grabnica noastra Ajutatoare si Acoperamantul nostru.
Reply With Quote