View Single Post
Vechi 13.09.2013, 20:39:35
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Claudiu_FT Vezi mesajul
Sunt satul de acest negativism care persista intre fratii mei romani. Tara asta e de ****, de 23 de ani nici o schimbare, orice se face la noi e prost, etc. etc.

Poate asa a vrut Pronia sa ne tina smeriti, eu asa cred. Am iesit ieri cu nepotica in parc si priveam la copiii din jurul meu. Ma uitam la expresia fetei lor. Din intamplare se afla pe langa copiii romani si un copil de alta nationalitate. Nu vreau sa fiu rasist sau un nationalist imbecil, care exagereaza....dar pe fata copiilor nostri se citeste inca de mici o istetime iesita din comun.

Cred ca Dumnezeu a dat alte daruri acestui popor. O tara nu e definita numai de situatia ei economica. Daca eram atat de neputinciosi si atat de lipsiti de har, cum se vehiculeaza in tot negativismul asta, dispaream de mult de pe harta, avand in vedere toata persecutia istorica.

Romania, mama mea, te iubesc!
Si eu iubesc Romania si cred ca toti de aici o iubim. Unii insa nu-si dau seama.
Noi romanii avem copii destepti, frumosi precum si alte tari au. Nu trebuie sa facem comparatie.
Un lucru trist la noi romanii este ca mereu ne comparam cu cei din alte tari. Uneori ne subestimam si nu suntem multumiti cu ce avem, cum suntem. ne uitam mereu in blidul celorlalti... Alteori ne supraestimam si nici asta nu e corect.
Nu ne deosebim de ceilalti, suntem cu aceleasi defecte si cu aceleasi calitati, doar ca pe ale noastre le stim si ne-am plictisit de ele si vrem sa fim ca altii.
Reply With Quote