View Single Post
Vechi 16.12.2007, 08:53:54
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

:Ddin pacate suntem mari consumatori de branduri sau de branduri contrafacute.Nici macar nu facem diferenta.Dar problema ridicata in topic e reala Mosul e atat de omniprezent peste tot ca o poveste despre Nasterea domnului starneste confuzii in mintea copiilor,care s-au obisnuit numai sa ceara si sa primeasca.Ar fi bine daca s-ar pune mai mult accent pe Nastere decat pe sosirea lu mosu...dar nu ar mai vinde televiziunile,ziarele,nu?Nu s-ar vinde sarbatoarea crestina..copilul meu cel mare,Iustin,s-a lamurit singur ca nu exista mosul nici macar explicatii nu s-a mai obosit sa-mi ceara la 6 ani.Vazand atatia mosi peste tot s-a prins ca sunt mereu alti oameni care se deghizeaza,a observat si barbile false si mi-a pus direct intrebarea nu-i asa ca mosul sunteti voi,tu si tati?Macar sa va puneti niste barbi din alea false s sa apareti si voi la miezul noptii cu cadoouri frumoase..:DPentru copii e un prilej bun sa ne mai stoarca de niste bani.de o saptamana aud zi de zi "nu-i asa ca o sa ne cumperi cadouri mari(scumpe)si incep fiecare cu preferintele(a cate 300 lei fiecare)...ma obosesc atat de tare mosii...povestea lui mos nicolae o diger fiindca chiar au existat niste fapte care au devenit legenda dar pe craciun mosul cine l-o mai fi inventat ca nu cred deloc povestea lui siropoasa?
Reply With Quote