View Single Post
Vechi 14.09.2013, 16:24:22
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai decizile astea SUNT legea.
Lege facuta pentru ca sa iasa banul.
Un caine al blocului, poate fi prins din "greseala" de hingheri, dupa care poate fi eliberat si iar prins si tot asa.

Macar daca ar spune legea cine raspunde penal si financiar daca acest "caine al blocului" ataca si raneste un trecator.

Daca raspund toti cei 51%, foarte bine, sa mai faca si altii bani de pe urma prostilor, nu doar cei cu legea in mana.
Legile imorale nu trebuie respectate. Exista Cineva Care a dat o Lege. Aceea trebuie respectata, cu pretul sacrifiului existentei proprii. "Semenii" nostri, care traiesc pentru putere si bani, dau diverse legi, unele mai scelerate si strigatoare la cer ca altele. Ei bine, daca se intimpla asa, omor toti cainii vagabonzi de pe strada mea. (Acum am adunat otravuri in canttate suficienta). Iar daca se baga ceva proaste singuratice si care sunt genul care "gindeste" "ce imi pasa de copii, asta e, nu au decit sa fie muscati daca au ghinion, cainii sunt nevinovati", le zdrobesc in picioare. O "femeie" cica, capabila sa puna un caine desupra unui copil, e doar o femela de mamifer primat degenerata, o decazuta din dreptul de a fi fiinta umana.
Iar politicienii care au fost in spatele escrocheriilor cu "uite sterilizarea, nu e sterilizarea" merita soarta maidanezilor. Ei sunt mintile bolnave de lacomia de bani, iar patrupedele uneltele oarbe.

Last edited by Barsaumas; 14.09.2013 at 20:42:36.
Reply With Quote