Citat:
Īn prealabil postat de aubergine
Strainii intotdeauna se simt datori sa ne dicteze ce sa facem, la fel a fost si in situatia cu discriminarea romilor, la fel este si cu cainii, daca suntem indatorati peste tot si sclavi la straini, nu mai avem nici un cuvant de spus, suntem cetateni de mana a doua considerati ultimii oameni!
|
Doamna,atat problema cainilor maidanezi,a rromilor sau Rosia Montana,si in viitorul apropiat gazele de sist,sunt,daca doriti,lectii de viata,mai dure,pe banii nostrii si viata noastra.Trecand peste reactia de tip pasional pe care cu totii tindem sa o avem,fie si ca o refulare,si intrucat viata pt noi,in viitor,va fi tot in UE(in ciuda la ce cred multi conationali de-ai mei ii asigur ca din Uniune nu iesi nici cand vrei si nici cum vrei)ramine de vazut ce lectii vom fi invatat daca cumva totul se confirma in parametrii de mai sus.Pentru ca este si asta o intelepciune,in conditiile vitrege sa inveti cum sa le faci,pe cat posibil,favorabile.Aici astept,cu inima cat un purice de pe un maidanez :),sa vad in viitor ce vor fi inteles ai mei dragi romani.Asta este insa,asa cum bine stim,o alta poveste. Paradoxal, s-ar putea ca lectiile mai dure sa ne determine sa gandim si noi mai realist sa spunem,mai pragmatic.
S-ar putea....