View Single Post
Vechi 15.09.2013, 01:25:07
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lucaionut Vezi mesajul
Sti cum este treaba cu NOE ?? cred ca stii dar ai ca iti zic eu poate este si lume care nu stie.

Nimeni nu a crezut ca va venii sfarsitul, probabil ca lumea radea de el zicea "Lumea noastra nu se va sfarsi niciodata". dar dupa ce a urcat noe in arca a venit ploaia si au "mierlito" toti care nu a ascultat de de el.

Nu cumvva o fi la-fel si acuma cu aceasta evanghelie ?

Eu nu am vazut nicio organizatie care sa anunte regatu lui dumnezeu la acelasi nivel cu martorii lui iehova.

Ca refuzi si dai cu flit ca tu ai credinta asta este. Ei si-au facut treaba in ochi lui dumnezeu au predicat evanghelia.. a aratat lumii evanghelia.
Sincer nu stiu nici eu de ce imi pierd timpul sa raspund la asa ceva, dar...
Orice om sanatos la cap intelege ca ineptia asta de invatatura a iehovistilor e gresita (ca a oricarei secte neoprotestante). Dar nici unii nu au raspuns la asa ceva. Daca Hristos nu a gresit cand a spus ca "Și Eu îți spun ție că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui." si cum iehovistii au aparut in secolul 19 cum pot fi ei Biserica lui Dumnezeu?

Ps: Si mai staduieste-te sa faci acordul subiectului cu predicatul. Daca se intampla o data as fi inteles, dar...