Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia
Nu știu de unde și până unde ai ajuns tu la concluzia că eu am zis că omul este o specie de animal. Tu ai zis că homosexualitatea este împotriva naturii, eu ți-am demonstrat că nu este pentru că sunt sute de specii de animale la care se observă comportament homosexual. Problema la tine este că folosești cuvine/fraze pe care nu le înțelegi.
|
Iar eu ți-am spus foarte clar că nu orice comportamente care se întâmplă să aibă loc în natură sunt și normale. Și psihopatologiile pot să apară; asta nu înseamnă că țin de normalitatea psihică a ființei umane, ci dimpotrivă ele trebuie identificate, diagnosticate și tratate cu tratamente de specialitate, fie în ambulatoriu, fie în spitale și ospicii de specialitate. Din cunoștințele mele, din ce am citit până acum, homosexualitatea este înscrisă de cărți de specialitate, de psihiatri, psihologi, psihanaliști etc în rândul inversiunilor și perversiunilor psiho-sexuale, precum și în categoria problemelor sau tulburărilor în sfera psiho-sexuală.
Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia
Sărim peste partea cu dispariția pentru că este dea dreptul hilar, însă reiese de parcă încearcă cineva să te facă homosexual, amuzant.
|
Așa cum am mai precizat, aici nu este vorba despre cineva sau altcineva, ci și despre responsabilitatea pe care o avem față de spațiul public, ca și de noi înșine. Homosexualii au și ei pretenția să își împlinească anumite "nevoi" psiho-sexuale; prin urmare ei au purces, așa cum purced probabil și în ziua de azi, la coruperea altora pentru a adopta aceleași comportamente cu ale lor. Pe de altă parte, cum am spus, nu este vorba de un caz particular sau altul, ci despre ceea ce poate sau nu poate să fie promovat în spațiul public. Anormalitatea nu are acest drept și această legitimitate, chiar dacă ar vrea să și-o dobândească prin tot felul de pretenții și presiuni.