Citat:
Īn prealabil postat de FlaviusM
In Romania, homosexualitatea este legala si nu este considerata anormala, de aceea nu cred ca interzicerea acelei emisiuni este posibila in contextul juridic actual.
Daca va doriti actiuni ale institutiilor statului impotriva manifestarii homosexualitatii in spatiul public, parerea mea este ca singura solutie ar fi sa sustineti intoarcerea la situatia si legile din 1990 sau sa cereti politicienilor transformarea Romaniei intr-un stat religios.
|
Cred ca glumesti. Interzicerea emisiunii e posibila daca se primesc suficiente sesizari in acest sens. Nu este vorba doar de afisarea in spatiul public a homosexualilor, ci si de sfidarea religiei crestine, prin cununia acestora cu pretentii religioase.
Asa cum am mai scris, in fata lui Dumnezeu pot sa formeze un trup doar un barbat si o femeie. Daca Dumnezeu ar fi binecuvantat si casatoriile homosexualilor, n-ar mai fi existat Sodoma si Gomora. Sfidarea credintei crestine, da, poate fi un motiv de intrerupere a emisiunii. Totusi, majoritatea celor care platesc abonamente Tv sunt crestini, nu homosexuali. Asa ca ei au dreptul sa ceara emisiuni decente.