Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Frumos dar trist nu?Mai bine era sa aveti dvs dreptate si acel discurs sa fi fost doar o severa avertizare din trecut,nu o eterna certitudine.Mai am si altele dar pana si Socrate si-a baut cupa cu otrava cu inghitituri mici :) Imi vin mereu in cap,in momentele de tristete,niste cuvinte,intr-un moment de tristete si mai mare,ale lui Petre Tutea dar mi-am promis sa nu le scriu aici ca sa nu fug(inca)cu Vlad in munti :)
|
Da, foarte frumos... dar la trecut. In prezent este doar trist.
Am citit si cele scrise de VladCat. Aveti acelasi mod inalt oratoric de a va exprima si acesta imbinat cu citatele minunate care vin sa sustina afirmatiile voastre au avut un efect bun asupra mea.
Mi s-a parut ca Vlad a spus cam ceea ce am spus si eu in cuvintele mele saracacioase. Sper sa nu par prea ingamfata si ma sa scuze Vlad daca ma insel.
Admir felul in care m-ai contrazis dar voi continua sa cred ca am dreptate.
Socrate a spus tot ce avea de spus. A baut cucuta dar tot nu a tacut ci printre inghitituri a multumit zeului medicinei pentru ca odata cu inghitirea otravii sufletul lui se va vindeca de legatura cu trupul.
Spuneti ce aveti de spus, oameni buni, voi, cei care aveti ceva de spus. Vanitosii va vor ocara oricum, fie de veti zice, fie de veti tacea.