Citat:
În prealabil postat de anonimA
Mi-a zis sa il parasesc, si pentru ca nu am putut sa o fac, m-a parasit parintele duhovnic.
Nu au trecut decat 3 luni de cand l-am descoperit pe Domnul, nu ma simt destul de puternica sa iau o decizie radicala
si pentru ca am citit astazi ca iti poti impartasi gandurile cu fratii pentru usurarea sufletului ,daca nu ai duhovnic mi-am zis sa-mi incerc aici norocul.
|
Draga AnonimA, duhovnicul te-a parasit? Nu am ami auzita asa ceva. Nu te mai primeste la spovedit, refuza sa te asculte, sau cum? Mai insista sa te primeasca si fa ascultare. Fa ce te invata el.
Prietenul tau se drogheaza, bea si nu vrea sa stie de Dumneze. Astea sunt destule motive sa rupi relatia cu el. Tu zici ca vrei sa-l ajuti. Intai ajuta-te pe tine, si cand o sa fi tu sigura pe tine, vindecata de patimile trecutului, poti incepe terapia cu el.
Daca vrei conversatii pentru usurarea sufletului pe un forum de discutii, chiar daca este ortodox, iti vei pune la mare incercare rabdarea nu norocul.
Sfatul meu este sa te apuci mai intai sa citesti cat poti din cele ce s-au scris pe diversele subiecte "de suflet" de aici si daca crezi ca va vei rezista la artileria unora dintre veterani atunci continua dialogul.
Mult succes!