Citat:
În prealabil postat de anonimA
Am ramas cu el din nadejdea ca se va schimba, dar in fiecare zi ma mahnesc vazandu-l.
Nu sunt sigura ca vreau ca el sa fie tatal copiilor mei, dar pe de alta parte imi zic ca daca vom avea copii se va schimba.
As vrea sa incerc sa fac ceva pt el, n-as vrea sa piara! Cum as putea sa il ajut?
Sau mai bine sa ma salvez eu si sa faca Domnul voia sa cu el? Iertati-ma ca va impovarez cu problemele mele, am nevoie sa aud niste solutii de la oameni care Il cauta pe El.
|
Nu o sa se schimbe ptr. ca vrei tu. Nu o sa il poti schimba. Pr.Nicolae Tanase si Maica Siluana mereu spun ca nu putem schimba oamenii cu forta si ca, desi intentia noastra e sa Il descopere si ei pe Hristos, nu putem sa ii obligam. Au libertatea de a alege, iar batandu-i la cap si dandu-le carti nu prea functioneaza. Maica Siluana a spus sa ii binecuvantam mereu, sa ne rugam ptr. ei si atat. Copiii si casatoria nu o sa schimbe un om asa, hodoronc-tronc. Apoi, de ce ai vrea sa te casatoresti cu o persoana care se drogheaza si bea alcool? Din moment ce stii ca nu ar fi un bun tata ptr. copiii tai, nu mai avea sperante nerealiste. Daca e asa cum spui tu, duhovnicul tau ar avea dreptate. Ar fi mai bine fara prietenul tau. De ce sa va pierdeti timpul inutil? Sunt si alti baieti. Are balta peste.