View Single Post
Vechi 16.09.2013, 15:05:54
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Daca s-a ajuns pina acolo, incit suferinta unor copii si a nevazatorilor sa fie indiferenta "iubitoarelor de caini", atunci trebuie exterminati cainii, cu sau fara lege, eventual batute zdravan citeva zeci de babe sau "singuratice tinere" din astea. (Atentie, am zis sa fie doar batute, nu ucise cretinele alea!))
Ca sa intelegi sa pui copilul desupra cainelui nu iti trebuie nici macar inteligenta, nu mai zic studii. Iti trebuie bun-simt, si chiar mai adinc si elementar, o normalitate bazica. Sincer, eu pe iubitorii de caini ii vad ca pe zombie. Cainii trebuie ucisi pina la unul, iar "iubitorii de falci insingerate" trebuie pusi "cu botul pe labe".
Blestemata Europa e impotriva mersului firesc al lucrurilor. Pune detracatii desupra familiei, cainii desupra oamenilor, etc. Da Doamne sa faca armata Siriei jonctiune la Paris cu cele ale Rusiei si Iranului, chiar si printre ruine radioactive! Amin!
Sunt satul de capitalismul asta, de lumea asta zgomotasa si (auto)destructiva, altfel spus nebuna si perversa.
Fii sigur ca la ei acasa occidentalii nu pun mai presus canii decat oamenii, dimpotriva, ucid la caini din greu si pe rupte !
Asa se face ca in multe tarii din UE,nu exista picioar de caine pe strazi,iar proprietarii ai duc pe strada numai in lesa ,si le dau drumul numai in parcuri amenajate special pentru proprietarii de caini ,deci nu in orice parc !
In toate parcurile din Viena,am vazut cu ochii mei zeci de placute care avertizau " Die Hutte verboten !!) ,adica cainii interzisi !
Acolo e o lege, o politie adevarata ,nu niste politisti,cu burta., ca la noi de pe care curg hainele lalai si nu stiu cum sa se fereasca de as-i face datoria !!!

Nici macar in Slovakia, pe care am traversat-o de la S la N. nu am vazut picior de caine.,si macar slovacii am zice ca nu is austrieci! Da de unde !!!

Deci, problema noastra e ca nu vrem sa copiem ce e extrem de bun in Europa !!!

De ce nu luam exemplul SUA, a l serifului si al ajutorului sau, care sunt alesi de comunitate pe un mandat de 4 ani, si raspund in fata ei, de ce fac, in snsul ,ca politistul sunat pt o problema a cetateanului trebuie sa se asigure ca problema a fost rezolvata !
Daca dai telefon la sherif si spui ca exista caini, el se ocupa mai departe sa sune la politia animalelor,etc, si se asugura ca aia si-au facut treaba !
La noi daca dai telefon la politie iti spune unu flegmatic ,ca tre sa dai la hingheri, si-ti inchide telefonu in nas !!!
Reply With Quote