View Single Post
Vechi 16.09.2013, 22:53:10
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Daca s-a ajuns pina acolo, incit suferinta unor copii si a nevazatorilor sa fie indiferenta "iubitoarelor de caini", atunci trebuie exterminati cainii, cu sau fara lege, eventual batute zdravan citeva zeci de babe sau "singuratice tinere" din astea. (Atentie, am zis sa fie doar batute, nu ucise cretinele alea!))
Ca sa intelegi sa pui copilul desupra cainelui nu iti trebuie nici macar inteligenta, nu mai zic studii. Iti trebuie bun-simt, si chiar mai adinc si elementar, o normalitate bazica. Sincer, eu pe iubitorii de caini ii vad ca pe zombie. Cainii trebuie ucisi pina la unul, iar "iubitorii de falci insingerate" trebuie pusi "cu botul pe labe".
Blestemata Europa e impotriva mersului firesc al lucrurilor. Pune detracatii desupra familiei, cainii desupra oamenilor, etc. Da Doamne sa faca armata Siriei jonctiune la Paris cu cele ale Rusiei si Iranului, chiar si printre ruine radioactive! Amin!
Sunt satul de capitalismul asta, de lumea asta zgomotasa si (auto)destructiva, altfel spus nebuna si perversa.
Din cate am vazut la tv legea eutanasierii a fost oprita de Marinescu pe motiv ca el are nu stiu cati caini vagabonzi acasa si pentru asta trebuie sa sufere o tara intreaga, din cate am inteles, unii caini sunt din nou pe strada, altii sunt adoptati de oameni care iarasi ii vor lasa pe strada, au fost stransi multi dar nu incap in adaposturi oricum, acum a mai aparut si minciuna lui Vadim cum ca copilul ar fi fost ucis de pedofili si europenii sar pe noi ca ucidem maidanezii! Nu o se rezolve absolut nimic si iarasi vor fi omorati oameni si muscati, traim in tara lui Papura-Voda unde nu se rezolva absolut nimic, bine este de cei care pleaca pana la urma pentru ca nu mai trebuie sa suporte aceste lucruri!

Nu mai calc in Bucuresti in veci, nu vreau sa ma muste cainii! Eu zic ca nimeni nu ar mai trebui sa il voteze pe Oprescu, daca era om, isi dadea demisia de onoare!
Reply With Quote