Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
Am vazut o stire zilele trecute care mi se pare relevanta in descrierea comportamentului celor numiti "iubitori de caini". O doamna a cumparat o casa la tara si a dus acolo 80 de caini (undeva in judetul Giurgiu). Vecinii erau disperati de galagie si miros si nimeni nu putea sa faca nimic, doamna cu pricina a spus ca este curtea ei si poate sa aduca cati caini doreste. Nu o interesa ca vecinii erau terorizati de acestia. Nesimtirea asta a celor ce spun ca iubesc cainii si trec peste omul de langa ei ma revolta cumplit.
O alta idee: se tot spune ca strainii vin si iau caini de la noi, dar eu am auzit de la o doamna care este bine informata ca strainilor le este interzis sa adopte caini din Romania pentru ca sunt plini de boli (printre care si rabia). In tarile civilizate cei ce se ocupa de protectia animalelor iau masuri ca acestea sa nu fie chinuite, lasate flamande si fara aparare. In Romania ii iubim cum ne convine noua: pe strada, avand falsa impresie ca ii ingrijim.
|
Numai un bolnav mintal poate sa tina 80 de caini , nepasandu-i de vecini!
Eu va zic ceva, cand o sa moara persoana, daca cainii nu vor mai avea mancare o vor manca pe proprietara, cainii asculta de stapan numai pana ce primesc de macare, mai incolo Dumnezeu cu mila!