View Single Post
Vechi 17.09.2013, 13:33:47
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Decebal,
Să știi că nu rezolvi nimic cu el sau cu altcineva dacă nu-ți schimbi stilul. :) Eu fac eforturi să nu mai fiu ironic sau acid și să nu mă prindă seara certat cu cineva, fie și în spațiul virtual...
Cum comentezi totuși citatele lui Cătălin din Sfinții de mai jos? Ei toți zic că nu este mîntuire în afara Bisericii.
Eu ti-am spus si in mesajul trecut ca nu mai e posibil sa porti o discutie rationala cu Decebal, mesajele lui sunt haotice, nu are nicio importanta ce ii scrii. Un singur user care sa se comporte asa ma mai intalnit pe forum, userul catolic MihaiG, desi a avut si el conflicte cu acesta, cu surprindere vad ca acum il copiaza.
In plus nici nu stie despre ce vorbeste, de un an, de cand a reintrat pe forum, spune numai aiureli. De exemplu, dupa ce a scris si el mult timp la topicul despre Filioque impotriva acestei invataturi, cand a reintrat a inceput sa spuna ca e adevarata si ortodocsii ar trebui sa o accepte (mai inainte s-a contrazis cu mine si pe forumul catolic pe tema Filioque). Si de aici a inceput constant sa spuna tot felul de invataturi gresite.
Cateva luni s-a contrazis pe topicul despre Fecioara Maria, sustinand ca nu a avut har. Desi i-am dat mai multe citate, iar el niciunul, tot sustinea ca spun erezii, etc., la fel ca aici. Nu intelege si nu cunoaste prea multe din invatatura, pe langa asta mai sustine si invataturi gresite. Vazand ca nu merge duminica la biserica l-am intrebat de mai multe ori daca mai e practicant, banuiesc ca nu.
De aceea o sa ii ignor mesajele, daca vrei sa ma intrebi ceva discuta cu mine.
Reply With Quote