Iti multumesc ca-mi raspunzi, dar nu inteleg de ce nu-mi raspunzi si la celelalte nelamuriri ale mele (e vorba sa-ti spui doar parerea, sunt convinsa cu nu rezolvam nimic cu discutiile si parerile noastre, cainii tot vor fi omorati, politicienii tot isi vor face de cap ca si pana acum), dar era doar o expunere de pareri.
Sau nu esti cumva de acord cu faptul ca exista atat de multi vinovati (oameni, evident) atat in situatia generala cu cainii maidanezi cat si in cea particulara (tragedia care s-a produs cu acel ingeras)?
Eu am tot vazut pe tot felul de forumuri ceva de genul: cainii sunt vinovati, moarte maidenezilor etc, etc, iar daca cineva incearca sa spuna ceva de genul: nu, cainii nu sunt vinovati, oamenii sunt vinovati, imediat sar din nou cu gura: oamenii sunt mai importanti decat cainii sau ceva de genul asta, de parca ar spune cineva ca nu e asa!
Da: oamenii sunt mai importanti decat cainii, dar oamenii sunt mai vinovati decat cainii!!!
Daca si-ar fi facut treaba nu s-ar fi ajuns aici si daca si-ar supraveghea toata lumea copiii asa cum trebuie s-ar evita multe tragedii (caderi de la etaj, uciderea surorii de 1 an de catre fratele de 10 ani cu masina tatalui!, innecarea in diferite lacuri, violarea copiilor de catre pedofili, omorarea lor de catre caini etc, etc...
Deci?...
|