Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
De ce Laura, vrei să te măriți neapărat cu unul înalt? Ăia mai mititei nu-ți plac? :)
Am avut doi colegi foarte scunzi, dar care mult mai deștepți decît majoritatea. Are grijă Dumnezeu să compenseze o lipsă prin alte calități mult mai folositoare.
Și Zaheu era mic și păcătos, dar s-a urcat în dud și acum e în calendar. :)
PS: Ăla care te-a ”complimentat” e un ticălos. Am cunoscut și eu destui la viața mea care aveau mare grijă să-mi amintească defectele, de parcă nu le-aș fi știut. Cînd ești copil mai ales, te afectează în special cînd cei mari fac poante pe seama ta, cînd ei cică ar trebui să aibă mai multă minte decît copiii.
|
Mulțumesc foarte mult pentru aceste cuvinte atât de frumoase și încurajatoare pe care mi le-ați adresat!
"Dumnezeu nu caută la fața omului, ci la inimă", ne încredințează autorii Sfintei Scripturi. Până la urmă, cred că acesta este esențialul. Standardele omenești... sunt nesemnificative în comparație cu criteriile evanghelice, accesibile tuturor și eminamente spirituale.
Totuși, uneori, când îmi mai spun câte unii lucruri de genul acesta ("n-ai mai crescut?"; "ești exact ca-n clasa a IX-a, când te-am văzut ultima oară" etc etc), mă întristez pe moment, deși-mi dau seama că nu am un motiv serios. :)
Asta e, o să-mi treacă... :)
O seară minunată să aveți!
Dumnezeu cu dvs!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca