View Single Post
Vechi 18.09.2013, 05:19:02
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Diletanți și aburitori de meserie ce sunteți! S-ar putea să vă iasă, că nu-i zi din calendar să nu mai tocmiți oarecare prostime la jugul vostru infect. Dar pe unii nu îi veți prosti, până într-un sfârșit. Și nici nu cred că batjocura va stinge România, vreodată, sub focul răutății voastre ci, mai degrabă, va veni ziua când calea voastră, păcătoșilor, va pieri...
Deocamdată vă lăfăiți cu răutatea voastră, nesocotind voia lui Dumnezeu și dîndu-vă credincioși nevoie mare. Sub blana voastră de miel, însă, nasul unora abia vă suportă duhoarea de lup.
Frate Ioane,

Alese cuvinte, n-am ce spune. Mulțumim pentru sinceritate. Dar de unde vin de fapt?

Spune-mi, te rog, din tot ce a inventat omul contra bolilor și se vinde la farmacie, există măcar o singură substanță care să nu aibă nici un efect advers? Numește o singură pastilă sau fiolă sau un spray, indiferent ce, fără efecte secundare. Nu există așa ceva, pentru că din nefericire omul nu a ajuns la un nivel atît de înalt al cunoștințelor din domeniul medical.

Singurele substanțe care ajută într-adevăr organismul cînd se luptă cu boala sînt de proveniență perfect naturală. Nu pastile așa-zise naturiste, nu exctracte din plante comprimate în pilule, nicidecum! Căci toate acestea suferă intervenția artificialului care strică echilibrul componentelor pe care Dumnezeu l-a gîndit să fie într-adevăr bun.

Deci cum să-mi injectez (mod artificial invaziv de transfer al produsului, la puterea a doua) eu copilul cu o substanță care nu știu ce proveniență are cu aderărat, cum e obținută, de cînd e scoasă pe piață, ce efecte reale pozitive are, ce urmări nedorite inerente poate avea (nu numai alea scrise pe cutie), dacă organismul copilului suportă cu succes invazia cu acele microorganisme dezactivate? Cine îi face fiecărui copil vaccinat suficiente teste ca să am eu certitudinea că substanța aia nu-i va cauza nici un rău cît de mititel? Și chiar cu 100 de teste și toate pe copilul meu, cine-mi va garanta succesul deplin al vaccinului? Nimeni.

Eu lucrez în lumea telecomului și am învățat că nu există un produs perfect, fără buguri, care să nu necesite corecții ulterioare. De fapt ce vorbesc eu? E valabil pentru orice soft, de la oricare sistem de operare pînă la browserul pe care-l folosesc. Și atunci mă întreb cum oare reușește știința medicală să scoată pe piață un nou vaccin sau, iată, mai multe vaccinuri combinate care să fie minunat de funcționale fără consecințe negative pentru orice copil care-l va primi? Auzi, oricare copil, indiferent ce caracteristici particulare are organismul său? E clar că așa ceva este practic IMPOSIBIL.

Dar voi aveți statistici încurajatoare, de parcă acum se folosesc aceleași vaccinuri ca în trecut pe mereu aceiași oameni și de N ori făcute - și nu viitorul va scoate adăvărul la iveală. Statistici crezute orbește, fără nici cea mai mică urmă de îndoială, căci, nu-i așa, medicul pediatru își știe bine meseria, iar noi diletanții-conspiraționiști-ignoranți nu avem licență de la Medicină.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote