View Single Post
Vechi 18.09.2013, 08:20:32
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu au aia treaba cu asa ceva, constiinta, chestii, zeul lor suprem e Cainele, pe altarul lui se pot jertfi oricati oameni.
Poate nu se stie, dar se pare ca una din infatisarile favorite ale Dusmanului (sub care a fost adorat in trecut ca "zeu") este de...caine. Stii, nu, de faza cu Cuviosul Paisie Aghioritul, cum ca Bestia Cosmica i s-a aratat intr-o zi ca si caine rinjind cu bale?
Se pare ca am ajuns amindoi la o concluzie, pe care tu, din delicatete, nu o spui explicit. Te admir. Ei, eu sunt o bruta si o spun direct: ii suspectez pe canolatri nu de boli psihice (nu am competenta in domeniu si m-am lecuit pentru totdeauna de atari apucaturi jenante de catalogari timpite, inclusiv la sfatul duhovnicului, si mai ales de cind am fost nesimtit insutindu-l astfel pe nedrept pe colegul Decebal si eu fiind la rindul meu pe nedrept insultat de lemnaru), ci de posesie demonica, foarte staruitoare si nu-tocmai-subtila. Ura/indiferenta lor fata de viata stinsa brutal a unui copil, si in general fata de viata semenilor, este un simptom clar...

Last edited by Barsaumas; 18.09.2013 at 08:27:09.
Reply With Quote