View Single Post
Vechi 18.09.2013, 12:44:36
elisa018 elisa018 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.05.2013
Implicit wow

personal sunt un prieten f apropiat al Manuelei, ...m-a rugat sa ii postez acest anunt,si ....wow! no comment! am avut cateva ,semnale ' interioare, si am intuit ca nu e bine sa postez si aici! Initial am postat pe imparte.ro, unde a mai cerut ajutor pentru carucior pentru bebe, hainute, si altele, si de unde a si fost ajutata. Acolo, nu am vazut vreo critica - daca au , dau , daca nu nu-i nici o problema, nu spune nimeni nimic. Si da, se pare ca cei de aici {frecventez acest site din 2009,}se grabesc f repede sa critice si uita ca a da este un act absolut liber. Este adevarat ca sunt f multi care, au facut din a cere o patima, insa nici fata de ei nu este indreptatit a-i judeca,-cum a spus si Domnul, sa nu judecam [neprecizand pe cine sau ce, lasandu-se sa se inteleaga ca in general, totul]- caci a-i judeca pe cei ce au patimi [oricare ar fi ele] - care sunt o boala in sine a sufletului - este ca si cum ai lovi pe unul care deja e cazut la pamant, pe unul beteag, sau schiop, in loc sa il ajuti sa se indrepte, sau sa se ridice...daca nu poti, cel putin lasa-l acolo, nu-l lovi! daca iti pasa, cheama pe altul care poate, intrucat nu esti dator sa faci ceea ce nu poti la randul tau.

Last edited by elisa018; 18.09.2013 at 12:47:43. Motiv: grammar error
Reply With Quote