View Single Post
Vechi 18.09.2013, 17:14:42
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iliana Vezi mesajul
-nu sunt de acord cu prezenta lor pe strazi, dar solutia nu este omorarea in masa, ci gasirea unor solutii mai blande pentru animale, si, poate, niste pedepse concrete pentru cei vinovati (inclusiv obligativitatea restituirii banilor furati de-a lungul timpului)
-sunt intr-adevar vinovati si toti oamenii care au lasat cainii pe strada
-si, nu in ultimul rand, raman la parerea ca adultii ar trebui sa aiba foarte multa grija de copii
(apropo, sunt curioasa cine va fi gasit vinovat in cazul fetitei omorate de fratiorul ei cu masina)
Iliana, este clar ca omul se face vinovat de prezenta cainilor in strada, nu contesta nimeni asta. S-a ajuns intr-un punct in care situatia nu mai poate fi tolerata, oamenii sunt terorizati de haite de caini. La randul lor cainii au ajuns extrem de agresivi, salbaticiti, bolnavi si neingrijiti. Nu este bine pentru nimeni.

Eu sunt convinsa ca daca acesti cainii nu vor fi eutanasiati vor ajunge din nou in strada. Nu sunt adaposturi suficiente, nu isi va da nimeni interesul sa mai construiasca altele sub pretextul ca nu sunt bani.

Eu astept de la cei ce s-au luptat si si-au rupt haina de pe ei zilele acestea, strigand blesteme si aruncand cuvinte grele in dorinta de a salva cainii, sa dea dovada de o adevarat iubire fata de acestia, sa le faca adaposturi, sa ii ia din strada si sa ii ingrijeasca asa cum trebuie. Atunci nu am ce spune decat: jos cu palaria. Dar daca dupa se s-au luptat ca acesti caini sa nu fie eutanasiati, se multumesc cu faptul ca ei traiesc in strada, ii gasesc vinovati de toate relele pe care le patimim de la caini.
Reply With Quote