Citat:
În prealabil postat de Iliana
Daca se aplica legea care prevedea sterilizarea tuturor cainilor maidanezi de catre cei care erau autorizati si obligati sa faca acest lucru, adica cei care luau bani pentru asta acum nu am mai fi avut atatia caini, ca nu se mai inmulteau, nu?
Nu cred ca iubitorii de animale nu i-au lasat pe cei in masura sa aplice aceasta lege, sa-si faca treaba. Chiar poate cineva sa afirme acest lucru?
Cat despre vinovatia bunicii, am mai spus-o, nu sunt sub nici o forma pentru condamnarea ei, nu ar avea nici un rost, mi-ar placea doar sa se spuna adevarul (eventual sa recunoasca si ea) ca daca ar fi fost tot timpul cu ochii pe copii, sa vada in ce directie pleaca atunci cand au parasit locul de joaca si s-ar fi dus dupa ei, i-ar fi strigat sa se intoarca, tragedia nu s-ar fi produs. Atat!
Ei au intrat pe un teren privat, nu aveau ce cauta acolo. Punct!
Nu mi se pare normal si nici uman sa fie omorati atatia caini, sa se faca practic un masacru, doar pentru ca unii nu si-au facut treaba la vremea lor. Si nu mi se pare normal sa fie acuzati cu atata vehementa cainii! Ei sunt vinovati, sa moara, cam asa reiese, noi, oamenii, suntem puternici si putem sa dispunem de viata lor, sa plateasca pentru greselile noastre! Am gasit vinovatii, am rezolvat problema! Foarte simplu si foarte inteligent! Demn de specia umana si, mai ales, de unii care-si mai spun si crestini ortodocsi!
|
Da ce, e cainele animal sfant ,cumva ??? De ce nu vi se pare anormal, la fel si cand, sunt transati in abatoare milioane de vitei, vaci, oi,cai,porci ,gaini ???!!!
Omul are drept de viata si de moarte asupra oricarui animal ,si toate animalele sunt egale !!!
Asta nu inseamna ca omul este un criminal nebun, dornic sa ucida animale,ci o face din nevoia supravietuirii !!!