Citat:
În prealabil postat de Noesis
Nu, nu, georgeval. Alea nu-s carti cu studii in ele. Ca ii trece cuiva ceva prin cap si scrie o carte si scoate studii din burta nu ma impresioneaza.
Eu ma refeream la studii facute de universitati renumite si asa mai departe. Aici e vorba de statistica serioasa, de baze de date, de analiza a datelor pe parcursul a mai multor ani, si de abia dupa aia poti sa spui ca 80% din divorturi se intampla din cauza avortului.
Din cate stiu eu Asociatia Pro Vita nu este o asociatie de cercetare si nici nu are cercetatori pe statul de plata. Asa ca....la fel si celelalte doua persoane, in afara daca citeaza studii adevarate facute de profesionisti, parerile lor raman pareri si atata tot. In nici un caz nu sunt "serioase studii."
Pai si Ceusescu scornea statistici peste statistici. Asta nu inseamna ca erau adevarate.
Vezi de asta multi intelectuali se indeparteaza de biserica. Din cauza pseudo-stiintei.
|
Personal, pe mine m-au convins statisticile din cartea " O viziune asupra vietii", sau dovezile din cartea parintelui J. Breck "Darul sacru al vietii", nu cred ca acesti autori nu se bazeaza pe date concrete.