View Single Post
Vechi 18.09.2013, 22:58:24
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Nu ai înțeles deloc unde vreau să bat. Poftim îți dau exemplu banal, scriu o line de cod:
Cod:
std::cout << "Bla blah" << std::endl;
Eu pot să vând programul cu acea linie de cod și nu mă poate oprii nimeni indiferent că este o prostie și că nu face absolut nimic decât să afișeze „Bla blah” pe ecran. Nu trebuie să treacă de absolut nici un standard și nu trebuie aprobat de nimeni.
Ca să stea în picioare paralela, vino cu un cod de zeci de mii de linii, nu cu balabauri afișate pe ecran. Pentru că un vaccin este un produs complex și partea de hardware/software = omul peste care se aplică este foarte sensibil la agenții externi care îl invadează mai cu seamă pe cale nenaturală.

Citat:
Ba poți să tragi concluzie în urma testelor de laborator, apoi poți să testezi pe animale cum zici tu, apoi dacă trece de anumite standarde/aprobări etc, treci la testări clinice și așa mai departe.
Dacă ar fi așa ușor cum crezi tu, ar vinde toți pastile de zahăr ca să facă bani.
Nu am zis că e ușor sau greu, ci am pus la îndoială înseși metodele prin care se testează vaccinurile / medicamentele destinate omului fără a fi aplicate pe oameni. Un cobai de laborator nu e identic cu un copil care încasează o injecție.

Citat:
Păi tu în loc să te informezi, preferi să tragi concluzii din dos.
Adică nu ști care este procesul, nu cunoști criteriile/standardele/etc dar ești convins că îi așa cum zici tu. Mai pe scurt ești ignorant.
Pe bune acum, trebuie să fac Medicina cu specializarea imunologie, poate și un doctorat, înainte să decid dacă să-mi vaccinez sau nu copilul? Sau zi-mi tu ce cărți să citesc, ca să ies din starea de ignoranță.

PS: La ce biserică mergi în Timișoara?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote