View Single Post
Vechi 18.09.2013, 23:05:21
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Ati spus numaqi lucruri de bun-simt. Insa lumea occidentala are scara de valori rasturnata: corectitudine politica pina in pinzele albe. Au ajuns sa elogieze avortul, sa propuna infanticidul, si sa iubeasca in mod nefiresc si dement diverse animale. Cred ca acum se intelege de ce imi doresc intoarcerea celui mai dur comunism de razboi in trei sferturi de lume, poate asa scapam de mizeria numita democratie burgheza romineasca.
Cineva ca sophia poate ajunge, sub influenta "gindirii" din "lumea libera", sa puna un prizarit de caine pe un piedestal. Mesajul canofililor este peste tot la fel "Tineti copiii (!!!!!) in lesa". Oameni cu probleme spirituale grave, cei din Vest..nu ca noi am fi "sfinti", dar...nu am ajuns (inca) in felul, sau mai bine zis halul, lor. Sa ne fereasca Dumnezeu si Maica Domnului!
Pai, cam asta vor. Sa tinem copiii in lesa pentru ca sa poata cainii zburda liber, din pacate....... Comunismul s-a potrivit ca o manusa, cu regret o spun, democratia nu se potriveste romanului defel.
Avortul e promovat, si iubirea de caini a ajuns nefireasca de-a dreptul.
Reply With Quote