View Single Post
Vechi 17.12.2007, 01:42:31
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Electrosocurile se practicau nca în 1998 din plin la Obreja.

Am vazut cu ochii mei oameni înainte si dupa astfel de tratament. El e la originea îmbolnavirii reale a multor dintre pacienti, care intra cu tulburari de personalitate si devin legume.

Mintea nu e materiala, minciunile astea le poti pune pe alte situri, nu pe unul ortodox.

Ca omul adoarme daca ia un somnifer, e lucrarea lui Dumnezeu, nu puterea substantelor.

Am zis ca sunt de parere ca pot fi tratati prin dialog, dar în numele lui Hristos, adica dialog duhovnicesc.

Psihoterapia se bazeaza pe psihanaliza lui Freud, un om nebun din cauza caruia au fost distruse atâtea suflete, un fel de Mengele. Psihanaliza e o monstruozitate distrugatoare care trebuie stârpita.

A spune ca schizofrenia nu poate fi tratata este o greseala, Dumnezeu stie mai multe ca noi, nu trebuie sa ne pripim în afirmatii.

Epilepsia e posedarea de diavoli, încearca sa întelegi asta. Oamenii de stiinta se cred mai destepti decât Hristos, Care vindeca demonizatii, afirmând ca nu exista demoni. Vai de întunericul lor!

Nu mai cauta sa ajuti pe altii fiindca esti tu însati nebuna, atât timp cât crezi în medicina si psihiatrie. Leapada-te întâi de aceasta minciuna si pune început de viata duhovniceasca.

Reply With Quote