Stimate domnule Alin,
Va multumesc mult pentru raspunsurile date, dar va rog sa ma mai lamuriti intr-o problema: ati spus ca atunci cand nu am argumente (nu stiu ce argumente as mai putea avea) inventez sau asa ceva, dar d-voastra cand nu aveti argumente nu raspundeti deloc. E mai bine asa, mai simplu.
Intr-un mesaj anterior imi spusesem parerea (am copiat din nou acea parte a mesajujului).
V-as ruga, daca doriti, sa-mi spuneti unde este parerea gresita sau fantezia. Concret, la fiecare propozitie;
''nu cainii sunt vinovati, ci oamenii
-nu sunt de acord cu prezenta lor pe strazi, dar solutia nu este omorarea in masa, ci gasirea unor solutii mai blande pentru animale, si, poate, niste pedepse concrete pentru cei vinovati (inclusiv obligativitatea restituirii banilor furati de-a lungul timpului)
-sunt intr-adevar vinovati si toti oamenii care au lasat cainii pe strada
-si, nu in ultimul rand, raman la parerea ca adultii ar trebui sa aiba foarte multa grija de copii
(apropo, sunt curioasa cine va fi gasit vinovat in cazul fetitei omorate de fratiorul ei cu masina)''
Si as vrea sa subliniez inca o data faptul ca nu am nici o legatura cu problema cainilor (nu beneficiez de vreun ban sau alte avantaje, nu fac parte din nici un ONG sau alta structura de acest gen si sunt pentru pedepsirea aspra a celor care au facut bani din asta si nu si-au facut treaba cat si pentru cei care lasa cainii pe strazi.
Nu sunt nici impotriva uciderii cainilor (termenul de eutanasiere nu este tocmai cel exact in acest caz, dupa parerea mea), stiu ca nu exista alta solutie, dar, repet, nu sunt pentru uiderea tuturor cainilor, pentru masacrul in masa facut asa, in pripa, sunt caini tineri, sanatosi, care ar putea fi dati spre adoptie sau utilizati in alte scopuri (dar cred ca 14 zile e un timp prea scurt, poate macar 30-45 de zile).
O zi frumoasa sa aveti!
|