Citat:
|
În prealabil postat de veilur
Ha!Ha!Ha!:)
Nu-mi vine sa cred pana unde s-a ajuns! Daca voi mai stati acum sa va contraziceti pana si dupa haine, inseamna ca ati ajuns tragic! Nu este pacat sa porti o haina scumpa asa cum nu este pacat sa porti o "carpa".
Oare voi nu stiti ca Dumnezeu nu ne va judeca dupa haine?
Si apropo: parfum de la dutty?? Hainute din Japonia?? wow, chiar ca ma faceti sa fiu ironic...:rolleyes:(pacatul meu). Voi crede-ti in Dumnezeu, dar de fapt in ascuns stati sa va dati cu parfumuri de milioane?? Heh, eu stau si ma intreb daca unii de pe acest forum sunt cine zic ca sunt, dar fie, judecata nu este a mea ci a Domnului.
In loc sa va ganditi cum sa faceti sa va lepadati de aceste ganduri si de gama de pacate de care toti suntem dependenti intr-un fel sau altul, voi stati acum sa faceti filosofia calitatii :dozingoff:. Calitatea este necesara doar pentru strictul necesar, simplu.
Va recomand sa luati "Almanahul Fitelor" al ziarului Catavencu din acest an si sa il cititi ca sa va mai dezamortiti un pic din aceste selectii ale magazinelor din care sa cumparati eu stiu ce parfum scump sau altele :D
Si da, si eu cred ca nu este pacat sa iei un pic, dar BUN! ;)
|
Uf,uf... bine ca cineva aici mai scrie ceva in legatura cu religia . Era sa cred ca am gresit forumul. Chiar asa Dumnezeu nu se uita la ce purtam si citi bani am dat pe ele el nu ne judeca dupa haine sau parfumuri.