View Single Post
Vechi 19.09.2013, 18:31:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice, nu este ideologia mea ci a Bibliei. Daca Biblia nu spune despre chestia asta, cu inmultirea prin cuvant, atunci de ce as crede invatatura asta?
Amice, înainte de a mai veni cu alte întrebări poți să răspunzi la o întrebare simplă: ai citit catehismul ortodox? Ești ortodox sau de dai numai ortodox?

ps: de folos ți-ar fi cele două capitole Sf Scriptură și Sf Tradiție: http://www.credo.ro/catehism.php

Citat:
Oare Pavel, care vorbeste in epistolele sale despre impreunarea dintre un barbat si femeie, DE CE NU a pomenit despre asa ceva?
Sf apostol Pavel se adresează Adamului și Evei înainte de cădere sau se adresează Adamului și Evei cazuți în păcat?...epistolă=scrisoare. Poate vii cu ceva concret.

Citat:
Inmultirea prin cuvant...in ce consta acesta inmultire? Poti sa-mi descrii procesul acestui tip de inmultire la om?
Da am să-ți fac un desen. Nu pot să-ți descriu căci nu știu cum este să fii Adam în Rai înainte de cădere în păcat. Dar poate găsim un sfânt care a ajuns la acea stare și care poate descrie, dar tu cum nu crezi în Sf Tradiție și în ceea ce spun sfinții părinți, adică ai o gândire sectară, nu prea avem cum să ne înțelegem.
Reply With Quote