Sau poate te faci tu ca nu te pricepi.
Acum, ca sa detaliez, ca subtilitatile se pare ca sunt prea dificile pentru tine: tu incerci sa propagi ideea dementa ca e suficient sa ai o alimenatie sanatoasa (desi sigur nu poti oferi o reteta sigura in acest sens) si sa nu te vaccinezi si poti face fata oricarei boli.
Iar eu ti-am explicat ca exista si alte boli decat "bolile copilariei" pentru care exista sanse maxime, daca le contactezi, sa nu scapi cu viata sau fara sechele pe viata.
In concluzie, ti-am cerut o dovada in sprijinul afirmatiei tale iar tu imi vii cu exemplul unuia/uneia/unora care nu au avut niciodata o problema medicala serioasa si zici: ia uite ce exemplu de sanatate fara vaccinare, ceea ce e stupid plain & simple.
Si eu pot la fel de bine sa dau exemplu de unul cu sanatate beton, desi maninca de rupe de la fastfood, fumeaza si bea de stinge, atat timp cat nu a venit inca in contact cu factori infectiosi, e bine mersi iar daca il ajuta si genetica, poate sa o duca asa zeci de ani pana sa apara probleme de sanatate din cauza stilului de viata.
Deci sa-i urmezi exemplul, da?
Acum pricepusi sau e nevoie si de un desen?
Last edited by AlinB; 19.09.2013 at 20:04:49.
|