View Single Post
Vechi 19.09.2013, 20:50:42
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sau poate te faci tu ca nu te pricepi.

Acum, ca sa detaliez, ca subtilitatile se pare ca sunt prea dificile pentru tine: tu incerci sa propagi ideea dementa ca e suficient sa ai o alimenatie sanatoasa (desi sigur nu poti oferi o reteta sigura in acest sens) si sa nu te vaccinezi si poti face fata oricarei boli.
Ești bun să răstălmăcești și să trunchezi idei. Poate vrei să spui o alimentație echilibrată combinată mai ales cu o dreaptă credință. Acum pricepuși? Aștept de pagini bune răspuns la unele întrebări pe care le ocolești.

Citat:
Iar eu ti-am explicat ca exista si alte boli decat "bolile copilariei" pentru care exista sanse maxime, daca le contactezi, sa nu scapi cu viata sau fara sechele pe viata.
Și eu ți-am explicat că cei care au un sistem imunitar puternic la contactarea unei boli fac față mai ușor bolii...faptul că faci o ”boală a copilăriei” adică în perioda copilăriei nu e grav ci e normal și constructiv pentru întărirea sistemului imunitar al copilului...iar pericolul apare când boala copilăriei este facută la adolescență.

Citat:
In concluzie, ti-am cerut o dovada in sprijinul afirmatiei tale iar tu imi vii cu exemplul unuia/uneia/unora care nu au avut niciodata o problema medicala serioasa si zici: ia uite ce exemplu de sanatate fara vaccinare, ceea ce e stupid plain & simple..
Văzând că nu ții cont de poziția duhovnicilor care spun nu vaccinurilor ți-am dat exemple din teren cunoscând mame care nu și-au vaccinat copii și interesnat că ei sunt mai puternici în fața bolilor chiar și în fața gripelor și a răcelilor. Asta nu însemnă că acei copii nu se pot îmbolnăvi de boli amintite de tine, dar ei le fac față mai ușor. Și sunt tot mai multe mame care renunță la vaccinuri ele aflând de efectele negative ale acestora.

Dacă ai fi atent la un mic detaliu ți-ai da seama că în spatele acestui sistem se află minciuna prin simplul fapt că mama nu este întrebată dacă acceptă sau refuză vaccinarea copilașului ei, deși vaccinarea este facultativă și nu obligatorie. De ce se face ceva fără acordul părinților, de ce părinții nu sunt întrebați, de ce nu sunt informați?

Țin să-ți amintesc că boala este efectul căderii omului în păcat, deci tot la Biserică și la Sf Taine trebuie să ne întoarcem pentru a preveni boala. Dar cei care nu cred în ajutorul și mila lui Dumenzeu apelează la surogate precum vaccinurile preventive. Pricepuși acum?
Reply With Quote