View Single Post
Vechi 17.12.2007, 12:09:13
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie
Nu mai cauta sa ajuti pe altii fiindca esti tu însati nebuna, atât timp cât crezi în medicina si psihiatrie. Leapada-te întâi de aceasta minciuna si pune început de viata duhovniceasca.
Multumesc pentru diagnostic, dar te inseli. Nu cred in medicina sau psihiatrie, nu acestea sunt infailibile. Cred in Dumnezeu si am speranta ca El a lasat acestea.
Daca duci pe cineva la spital, apoi te rogi ca Dumnezeu sa-l ocroteasca, sa-l insanatoseasca, si doctorul il face bine, cu ceva pastile,sau operatie, apoi tu te duci si ii multumesti lui Dumnezeu, e logic. Si daca ai inima buna, il pui si pe pacatosul de doctor pe pomelnic. Eu asa vad lucrurile.
Da, pana in urma cu cativa ani se foloseau electrosocuri la Obregia. Acum mi-a zis cineva care lucreaza acolo ca nu se mai folosesc.
Parerea mea e ca putine din cazurile de epilepsie sunt posedare de diavol, foarte putine se vindeca cu post si rugaciune. Pai daca ii faci o scanare si vezi in creierul lui o "buba" care ii produce crizele (in destule cazuri nu se vede, recunosc)? Sunt tumori care pot da crize, sunt accidente vasculare cerebrale (pierderi de creier in anumite zone) care pot produce crizele.
Si eu zic ceva: posedarea nu cred sa raspunda la medicamente! sau la tratamente! Asta e diferenta.
Nu contest ca nu ar exista posedare, dar consider ca e ignoranta sa crezi ca toate crizele de epilepsie sunt posedare.
Domnul nostru Iisus Hristos vedea omul, pacatele, stia ce are nevoie fiecare. Asa cum a ridicat ologul din pat, si i-a refacut probabil tesuturile, ca sa poata merge, eu cred ca poate sa refaca si acel defect al creierului care produce epilepsie, in unele cazuri. Prin minune poate. Si asta nu pot face doctorii.
Draga Traditie, am intalnit mame cu copii epileptici, copii care daca fac un pic de febra intra in crize. O asemenea mama imi povestea ca a plecat in halat si papuci de casa, iar pe unul l-a scapat pe drum, s-a urcat in taxi si a ajuns la spital cu copilul. Copilul, dupa 20 minute inca nu iesise din criza. La spital au oprit criza, cu greu. I-au spus doctorii ca daca nu ajungea asa repede, daca nu se grabea cat putea, ar fi murit copilul! Unii asemenea copii cand se fac mari nu mai au crize, sunt normali. Au o viata normala, merg la biserica, chiar fara tratament nu mai fac crize. Au sanse bune sa se refaca.
Tu ce i-ai fi recomandat acelei mame, sa nu se duca la doctor? Ar fi insemnat CRIMA, NEGLIJENTA, sa stii! I-ar fi parut rau toata viata. Si sa stii ca tot lui Dumnezeu multumeste femeia aceea, ca i-a salvat copilul.
Reply With Quote